Gezond werken, het nieuwe werken thuiswerken & thuisoefenen met fit pakket

Een combinatie om uw ideale werkplek thuis te creëren, samen met u te
stylen, leefstijl Tips & Trucs te krijgen en oefenstof voor gezond thuiswerken!

Het inrichten wordt professioneel gedaan door een Houding & Bewegingsdeskundige.
Ook interesse? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met U op!

CNV heeft geconstateerd dat bijna de helft (41%) van de thuiswerkers, getest op 2600 werknemers kampt met fysieke klachten. (artikel NOS 27/10/2020)

Uit een enquête blijkt dat thuiswerkers maar weinig weten over wat ze kunnen doen om klachten te voorkomen en een gezonde werkplek te creëren.

CNV verdedigt de belangen van werknemers en komt op voor onze thuiswerkers. Zij pleitten voor een Fitpakket voor thuiswerkers. Langzaamaan komen er budgetten vrij voor het inrichten van een
gezonde thuiswerkplek.

Hoe kan maud van dongen u hierbij helpen?

Praktijk voor beterinbewegen Maud van Dongen© biedt hulp aan bij net inrichten van de thuiswerkplek.

  • Verricht snel en adequaat onderzoek naar hoe u uw werkplek thuis hebt ingericht, waarom zo en is dit passend bij uw voorkeursbewegingen en lichamelijke mogelijkheden/beperkingen?
  • Denk aan materialen voor een gezonde werkplekinrichting
  • Oefenstof voor fit thuiswerken, fit achter de desktop en een beetje gezelligheid erin!
  • Positief coachen: houdt vol!
  • Time management: hoe verdeelt u uw dag
  • Hoe kunt u het beste werken: zittend, staand, lopend
  • Welke oefenstof is voor u geschikt?
  • Waar heeft u behoefte aan?

Heeft u thuis een bureau of werktafel of is de eettafel uw werkplek geworden? Wij kunnen u helpen.

Wij maken gebruik van een verhuisservice om uw kantoorspullen op te halen en samen met u thuis in te richten.

OFFERTE AANVRAAG

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten, maar dan gebruik van onderstaand aanvraagformulier. Binnen 3 werkdagen neem ik contact met u op.

Wat houdt het fitpakket in?

Onderdeel 1

Het plan van start altijd met het werkplek onderzoek. Hoe beweegt u, waarom juist zo? Wat beperkt u? We richten na het onderzoek meteen uw werkplek zo in om direct een gezonde werkplek te hebben passend bij uw voorkeursbeweging.

Onderdeel 2

Om klachten te voorkomen of goed te ondersteunen is het een gezonde “ must “ om een juiste manier van bewegen aan te leren. Welke houding is nu geschikt voor u om gezond te werken, om klachten te verminderen maar ook te leren vorkomen. Welk oefenprogramma past bij u in de mogelijkheden die de werkplekomgeving biedt. Wat kunt u er extra aan doen?

Onderdeel 3

Soms is het inrichten van een goede en fijnen werkplek niet voldoende om langere duur fijn te blijven werken. Misschien ligt uw behoefte meer bij een juiste ( dag) indeling en juiste balans tussen werken en ontspanning en hoe richt u dat het beste in. Dan biedt positief coachen en timemanagement daar een oplossing voor. Ik luister naar uw verhaal. Samen richten we u taken zo in dat alles een juiste plek krijgt. Overzicht is rust.

Onderdeel 4

beperken of verlammen. Deze warmte behandeling richt zich met aandacht op soepel & pijnvrij beter gaan bewegen. Deze behandeling kan uitsluitend plaatsvinden na een afgenomen onderdeel 1,2 of 3. Tevens beschikken we over een fitpakket. Dit pakket omvat materialen die uw persoonlijke werkplekhouding gaan ondersteunen en aanvullen om een optimale gezonde werkplekhouding te creëren.

Elk advies is persoonlijk

Het fitpakket kan bestaan uit: oefenmaterialen voor uw lichaam én ondersteunende materialen voor uw zithouding. Ook kunnen ergonomische materialen geadviseerd en besteld worden die een gezonde werkplek/omgeving creëren.