Concentratie verhogen door beter te bewegen

Analyseren staat op mijn naam naam geschreven. Al 25 jaar analyseer ik met veel plezier en uitdaging allerlei houding en bewegingen in verschillende branches. Deze analyse geeft iemand de mogelijkheid om in te zien waarom een beweging niet lukt of een groep van klachten ontstaan of klachten aanhouden.

De pijlers van dit rijke onderzoek rusten op 3 vragen.

  • Waarom beweegt u zo?
  • Waarom juist zo?
  • Wat is er beperkt?

Ik ga als volgt te werk:

1. GESPREK

Bij binnenkomst nemen we samen plaats aan tafel. In een gesprek hoor ik uw knelpunten. N.a.v van uw beperkingen / knelpunten stel ik u vragen. Deze antwoorden geven me al veel inzicht in hoe u dagelijks functioneert en wat u al lang mist.

2. ONDERZOEK

Na het gesprek vind het onderzoek in ondergoed plaats. Het is een uitgebreid onderzoek waarin ik direct de vertaal slag maak met uw huidige beperkingen in het dagelijks leven. Daarbij analyseer ik uw beweegpatronen daar waar u het meest de beperking ervaart of simpelweg niet kan uitvoeren.
Dit kan zijn in Sport, ADL (Algemeen Dagelijks Leven) en/of (thuis)werkplek voor onderzoek, trainingen individuele begeleiding.

3. BEHANDELING

Na het onderzoek wordt meteen behandeling ingezet in de delen van het lichaam die aandacht nodig hebben om functionaliteit te verbeteren en om pijnvrij en soepel te bewegen. De combinatie van een aantal technieken maken het mogelijk dat u ook fijner en soepel beweegt na een eerste consult.

OFFERTE AANVRAAG

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten, maar dan gebruik van onderstaand aanvraagformulier. Binnen 3 werkdagen neem ik contact met u op.