Veelgestelde vragen

Voor een consult aan de praktijk ontvangt u voor een klein gedeelte een vergoeding per consult

U heeft geen verwijzing nodig van uw arts om een afspraak te mogen maken.

Via het e-mail adres maud@beterinbewegen.eu stuurt u uw naam , email en telefoonnummer door. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een gecodeerd bericht op uw e-mail adres.

Dit bericht kunt u rustig beantwoorden en daarmee veilig uw persoonsgegevens en verdere medische informatie in uitwisselen.

Uw legitimatie bewijs zoals een rijbewijs | ID | Paspoort. Uw bankpasje voor de betaling van uw afspraak. Zorgpasje. Graag 2 schone handdoeken. 1 kleine om u te behandelen en 1 grote om op de liggen /zitten. Het onderzoek is in ondergoed. De behandelingen zijn in ondergoed of gedeeltelijke in ondergoed.

Komt u voor de eerste keer naar de praktijk duurt een afspraak in totaal 90 minuten. Komt u voor een vervolg afspraak duurt deze 45 minuten.

Ja, dat is mogelijk. Indien u zeker wilt dat uw werkgever uw afspraken daarvoor vergoed is een ingevulde offerte en akkoord nodig. Dit gaat altijd via het insturen van de ingevulde offerte/akkoord per e-mail naar maud@beterinbewegen.eu

Voor een praktijk bezoek via een ingevulde machtiging
Voor een bedrijf werkplek bezoeken e.d. via factuur met betaling binnen 14 dagen

Bij u aan huis en/of aangegeven locatie in de afspraak bevestiging. U krijgt de informatie toegezonden bij uw afspraakbevestiging.

OFFERTE AANVRAAG

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten, maar dan gebruik van onderstaand aanvraagformulier. Binnen 3 werkdagen neem ik contact met u op.